Disclaimer

Op deze site staan een aantal aanmeldformulieren. Deze zijn puur bedoeld om jou te helpen met het verbeteren van jouw fitheid, conditie en gezondheid. Je gegevens worden niet met derden gedeeld. Het enige dat gebeurd is: Palestra Dokkum belt je op om uit te leggen hoe de desbetreffende actie werkt en maakt een afspraak met je. Door het invullen van één van de formulieren ga je daarmee akkoord. Na het invullen van een formulier zit je nergens aan vast. Je wordt gebeld voor vrijblijvende informatie.

De werkwijze na het invullen van een formulier op de website is als volgt:

  • We bellen je voor meer informatie
  • Indien je geen interesse hebt, laten we het daarbij
  • Indien je wel interesse hebt, maken we een afspraak om te kijken of jij geschikt bent om te starten met sporten bij Palestra Dokkum.

Daarna helpen we je te starten met sporten

Sporten bij Palestra Dokkum is geen garantie tot afvallen. De resultaten verschillen per persoon. Een vereiste is dat je o.a. beweegt tijdens en na de programma’s. Het personeel van Palestra Dokkum staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

Palestra Dokkum doet geen garanties tot een exact resultaat. Wel kunnen we melden dat als je de richtlijnen volgt, de kans op afvallen en resultaat het grootst is. Dit soort zaken bespreekt het personeel van Palestra Dokkum dan ook met je voor je van start gaat.

Vragen of contact opnemen kan ook via onderstaande mogelijkheden:
Telefoon: 0519-222024
Email: info@palestradokkum.nl