Yin Yoga

Een mooie les gericht op diepe ontspanning, mindfulness, soepel houden van het bindweefsel en gewrichten. Je leert de grenzen van je lichaam weer te (kunnen) voelen. Yin yoga is langzaam, statisch, zacht en met de focus op overgave en loslaten. Het is gericht op het bindweefsel waarbij je zo min mogelijk spierspanning gebruikt.

Yoga in Hallum

Hatha Yoga

De les is als volgt gestructureerd; een korte meditatie, ademhalingsoefeningen, asana’s (houdingen) die je tussen de 15 seconden en 1 minuut vasthoudt, waardoor je spieren flexibeler, sterker en langer gaan aanvoelen. Voor en na de houdingen is er tijd voor ontspanning. Balans terug brengen in je lichaam en geest.

Hatha Yoga In Hallum

Power/Vinyasa Yoga

Dit is een dynamische vorm van yoga die zich richt op het versterken van lichaam en geest. Tijdens de les voer je krachtige en vloeiende bewegingen uit, gekoppeld aan je ademhaling. Je bouwt spierkracht op, verbetert je flexibiliteit en vergroot je algehele fitheid. De les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden die op zoek zijn naar een energieke en uitdagende yogales.

Power Yoga

Hatha Yoga

Een korte meditatie, ademhalingsoefeningen, asana’s (houdingen) die je tussen de 15 seconden en 1 minuut vasthoudt, waardoor je spieren flexibeler aanvoelen, afsluitend een fijne ontspanning.

Hatha Yoga Hallum

Gratis proefles

Wil je vrijblijvend onze yogales proberen? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wil je een proefles volgen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.