Heropeningsdeal

Palestra Hallum = Fit & Happy Hallum geworden! Om dit groots te vieren kun je bij het afsluiten van een nieuw abonnement kiezen uit twee cadeaus:

  • Twee maanden gratis sporten, of
  • Geen opstartkosten t.w.v. 35.-

Welk cadeau kies jij? Deze actie is geldig t/m 16 oktober.

Wil je eerst de sfeer proeven in ons sportcentrum? Een kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Vul hier je gegevens in:

Waar wil je een proefles volgen?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Bij Fit & Happy in Hallum brengen ze gezondheid, een warm huiskamergevoel en doelgericht sporten voor een brede doelgroep bij elkaar. De missie is : ‘Fit worden en fit blijven in een omgeving die aanvoelt als een tweede huiskamer’. Intensief bewegen, aandacht voor gezonde voeding en tijd voor jezelf in je agenda zijn de aandachtspunten waar het om gaat. Met een team van gecertificeerde trainers en voedingsdeskundigen proberen ze bij Fit & Happy Hallum de wereld een beetje gezonder te maken.

In 2005 opende Palestra voor het eerst haar deuren in Dokkum en sinds 2011 is onze vestiging in Hallum daar aan toegevoegd. Naast de enthousiaste en fanatieke sporters richt Palestra zich vooral op mensen, die weten dat bewegen noodzakelijk is voor hun welzijn, maar het moeilijk vinden om de stap naar een sportcentrum te maken.

Sinds juni 2022 is Palestra Dokkum overgenomen door twee nieuwe eigenaren. Als gevolg van deze overname heeft Palestra Hallum een naamswijziging ondergaan. Vanaf medio 2022 gaat onze vestiging verder onder naam Fit & Happy Hallum met nog steeds dezelfde vertrouwde gezichten.