Voeding

Als je wilt afslanken, spieren opbouwen of gewoon lekker in je vel wilt zitten is het belangrijk dat je voldoende en intensief beweegt. Maar naast voldoende en intensief bewegen is het onwijs belangrijk om ook je voeding op orde te hebben. In ons sportcentrum hebben wij voedingscoaches die samen met jou aan de slag gaan met het onderstaande programma.

Vytal

Vytal biedt persoonlijke begeleiding op gebied van voeding. Samen met onze Vytal coach ga je aan de slag: of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk.

Je coach maakt aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren voedingsschema’s op maat. Heb je allergieën, dieetwensen of wil je met iemand samen eten? Ook dat kan je coach voor je aanpassen in je weekmenu. Daarnaast heb je de Vytal app met een persoonlijk account tot je beschikking.

Met behulp van de app heb je altijd je weekmenu bij de hand en  kun je de menu’s nog verder aanpassen. Daarnaast vind je er onder andere een wekelijkse boodschappenlijst, nieuwtjes en een caloriechecker.

Vytal